Aktivering i Fontin den 13/4 kl 16-18

13/4 kl16-18 Aktivering i Fontin

Nästa träff blir den 13/4 kl 16-18. Vi kommer då gå en aktivitetspromenad uppe i Fontin. Precis som när vi gick i Kungälv för några träffar sedan så ska vi se vad man kan hitta på en ”vanlig” promenad istället för att bara gå rakt fram på stigen. På så sätt blir promenaderna roligare och mer stimulerande både för oss och våra hundar 🙂 Vi träffas utanför huset uppe vid motionscentralen. Som vanligt kommer Camilla och Jessica utan hund för att kunna hjälpa Er om det skulle behövas Emoji

Anmälan till den träffen önskar vi senast fredagen där innan den 11/4.
För frågor och anmälan kontakta
Camilla (c_myrebacka@hotmail.com 0708-912447)
Jessica (j_myrebacka@hotmail.com 0762-520378)

P.S
Redan nu kan vi hinta om majträffen! Då blir det freestyle något som många av Er har önskat 🙂 Vi har bjudit in en tjej som kommer visa lite med sina hundar samt att vi kommer få prova på med våra egna hundar. Den träffen blir söndagen den 11/5. Men mer info om den träffen kommer i nästa mail, efter aprilträffen