Hundens dag 1 maj på Fästningen

Förra årets succé på Bohus Fästning kommer upprepas i år med massa aktiviteter om och med hundar hela dagen.

Kungälvs Brukshundklubb är där med lite uppvisningar och ett informationstält precis som förra året men i år tänkte vi att vi från Ungdomssektorn ska visa upp oss lite också genom att ha ett tält bredvid vårat ”stora” infotält. Vi hade tänkt visa lite bilder från vårens träffar och berätta vad vi gör för de som är intresserade. Kanske ha med lite material för att kunna visa hur man gör de leksakerna vi gjorde på första träffen. Vi skulle tycka att det är jätteroligt om några av Er skulle vilja sitta med oss i tältet och visa upp oss, Era hundar får gärna följa med. Vi tänker oss 2 olika pass, ett mellan 11-13 samt ett mellan 13-15 där 2-3 ungdomar per pass är i tältet. Om man ställer upp på att representera oss ett pass betalar klubben inträdet för Er. Hör av Er snarast om Ni vill hjälpa till! Först till kvarn 🙂

Här är en länk till kommunens information om Hundens Dag!

Om ni skulle vilja hjälpa till ring/sms/mejla till:

Camilla
c_myrebacka@hotmail.com
0708-912447
Jessica
j_myrebacka@hotmail.com
0762-520378