Avslutning för ungdomar!

Nu den 8  juni kl 16-18 kommer vi ha en avslutningsträff för denna termin på klubben. Vi kommer ha en poängpromenad och sedan grillar vi lite korv och fika, till självkostnadspris 🙂

Föräldrar och syskon får gärna följa med om Ni vill, bara meddela hur många som kommer från varje familj. Hundarna får så klart gärna vara med, det är bra träning att bara vara med och klubbens utrustning finns ju alltid att låna om man vill prova något med sin hund 🙂 Vi kommer även prata om de träffar vi haft samt informera om hur höstens upplägg blir och ta in önskemål på aktiviteter inför de träffarna. Fundera gärna lite innan träffen på vad Ni vill prova på eller göra, någon träff som Ni vill göra om? Något ställe Ni vill åka på studiebesök, eller något ämne vi ska bjuda in någon att prata om?
Anmäl senast den 4/6 om Ni kan komma och då antal. 
Välkomna!
grilla_korv