Höstens tillfällen!

Under hösten fortsätter vi våra träffar med ungdomsgruppen för Er medlemar som är mellan 7-25 år. Vi träffas en gång i månaden, oftast en söndag eftermiddag men det kan ändras beroende på om vi bjuder in någon som bara kan ett visst tillfälle, eller om vi åker på något studiebesök som bara kan ta emot oss på en bestämd dag. Vi har ännu inte fått svar från alla gästinstruktörer inför hösten, men vi har i första hand efterfrågat söndagseftermiddagarna enligt nedan.

Första träffen blir söndagen den 31/8 kl 16-18.  Då kommer vi köra agility med våra hundar. 

Preliminärt schema (och datum) under hösten är därefter:
28 Sepetember: Treiball
26 Oktober: Freestyle
23 November: Studiebesök Blå Stjärnans Djursjukhus med föreläsning om hur vi sköter om våra hundar
21 December: Bakar vi hundgodis att lägga i våra hundars julklappar Som vanligt, har Ni egna förslag/önskemål, säg gärna till! Träffarna blir vad vi gör dem till tillsammans.

För att få vara med på våra träffar behöver man vara (ungdoms)medlem i Kungälvs Brukshundklubb. Det är ingen terminsavgift, med däremot kan det bli en mindre kostnad (ca200:-) vid tillfället med treiball då hon som kommer och lär oss om detta tar ut en avgift. Vill man fika på träffarna finns det att köpa på plats för en billig peng.

Anmälan sker via ”Våra kurser” som kommer att läggas upp inom kort,

Har Ni frågor hör gärna av Er till någon av oss! Ser fram emot en rolig höst med Er alla, nya som gamla ungdomar 🙂

Camilla  c_myrebacka@hotmail.com  0708-912447
Jessica  j_myrebacka@hotmail.com  0762-520378