Inför första träffen 31/8 kl 16-18

Hej!

Nu på söndag är det dax för vår första träff med hundungdom på Kungälvs Brukshundklubb. Vi kommer träffas mellan 16-ca18 och prova på agility med våra hundar. Vivi som är agilityinstruktör på klubben kommer vara med oss och hjälpa till så träffen kommer bli väldigt bra tror jag Emoji
Vi kommer träffas inne i huset först nu när det är första gången och prata lite om oss själva och hur höstens upplägg är. Det är många från vårens träffar som är med nu i höst också men även några som är nya i gruppen, mycket roligt! Sedan kommer vi gå ut till agilitybanan. Första tillfället kommer Ni få fylla i en lapp med närmast anhörigs kontaktuppgifter, om det är ok att vi lägger upp bilder vi tar på träffarna på hemsidan/facebook med mera. För Er yngre än 16år behöver vi målsmans godkännande på vissa saker, antingen om vi fixar det när Ni blir hämtade eller så tar Ni med lappen nästa träff Emoji
Några korta informationspunkter:
  • Hunden ska vara vaccinerad, ta med vaccinationskort vid första träffen och visa upp.
  • Ni ska vara medlemmar i klubben.
  • Ha med mycket gott godis i små små bitar, och en eller flera leksaker som hunden gillar. Halsband/sele, koppel (ej flexi) samt bajspåsar.
  • Kläder efter väder 🙂
  • Det finns fika att köpa till självkostnadspris. (ex: 5:- för kondisbitar, 5:- för festis, 10:- för dricka på flaska)
  • Om Ni ej kan komma på en träff, hör av Er (går bra med ett sms eller mail) så vi vet hur många som kommer varje träff.
  • Om mamma och /eller pappa stannar kvar på träffarna får de hålla sig i bakgrunden Emoji (men helt ok att Ni är kvar)
Har Ni några frågor eller funderingar inför söndagen eller hösten, hör gärna av Er! Annars syns vi på söndag kl 16 Emoji