Året sista träff! 21/12 kl 16-18

Hej alla ungdomar och hundar!

Den 21 december är årets sista träff med ungdomsgruppen. Då kommer vi baka hundgodis i klubbstugan som kan köpas med hem till sin hund att ge i julklapp Emoji Priset blir till självkostnadspris och exakt vet vi när vi köpt grejerna till träffen men skulle tro att det blir runt 15kr per person. Som vanligt finns det fika till oss själva att köpa.
Under tiden som godisarna är i ugnen kommer vi prata om höstens träffar och planera inför vårens, om Ni vill att vi kör på då med. Det är upp till Er! Emoji  Fundera gärna innan träffen om det är något Ni skulle vilja att vi hittar på, kanske någonstans Ni vill att vi åker o kollar, något ämne vi ska leta upp en föreläsare i eller kanske någon aktivitet Ni vill prova med Eran hund. Även om Ni vill att vi kör en fortsättning på någon av vårens träffar.
Datum: 21/12
Klockan: 16-18
Plats: Klubbstugan
Utan hund
Ta med lite småpengar
Hör av Er om Ni INTE kan komma senast fredagen innan 19/12, så vi vet hur mycket vi behöver köpa till träffen Emoji
Julhälsningar Camilla och Jessica