Ungdomsträff- Rallylydnad 22/2 kl 15-17

Hej!

 
OBS Träffen är flyttad till kl 15-17 då det är årsmöte kl 17,00 där alla medlemmar är välkomna!
 
Nu på söndag är det dags för månadens ungdomsträff. Det som står på schemat för denna gång är rallylydnad. Det vi ska kolla på är lite regler, skyltar och klipp hur det ser ut när man tävlar i rallylydnad. Efter en liten stund inne så går vi ut och testar några skyltar och kanske sätter ihop någon/några banor och testar med våra egna hundar. Sen går vi in och fikar och tar upp ev. frågor som dykt upp.Där kan man köpa fika (dricka 10:- bulle/kaka 5:- festis 5:- kaffe 5:-). Och sen går vi ut och tränar lite till.
Att ta med:
-kopppel och halsband
-bajspåse
-massa godis i små bitar samt rolig leksak till hunden.
-kläder efter väder
-lite småpengar om man vill köpa fika
 
Hör av Er om det är något Ni undrar!
 
Mvh Camilla  & Jessica
 
 
Camilla
c_myrebacka@hotmail.com
0708-91 24 47
 
Jessica
j_myrebacka@hotmail.com
0762-52 03 78