Sommaravslutning för ungdomarna! 7/6 kl 16-18‏

Hej Alla ungdomar!
 
Hoppas alla som var med på förra träffen tyckte det var lika roligt och intressant som jag hos Zonja med sina hundar och får. Och att vi stannade så länge är väl bara ett gott tecken att ingen ville hem?
 
Nu är det dags för sista träffen för denna terminen. Det blir söndagen den 7/6 kl 16-18 på klubben och hela familjen är välkommen. Vi kommer ha en ”bana” som man går i smågrupper där man ska göra det som står på skylten eller svara på frågan som står. Efter banan kommer det finnas korv m bröd att köpa samt det som finns i Caféet. 
 
Eran ”läxa” till denna sista träffen är att komma på vad just du vill att vi ska göra på höstens träffar. Är det något som du tyckte var extra roligt nu i vår? Önska det så kanske vi kan göra en favorit i repris? 
 
Vi behöver veta hur många som kommer så vi kan planera hur mycket korv m bröd som vi behöver köpa.
 
Senast anmälningsdagen är torsdagen den 4/6.
 
Om ni har några frågor är det bara att höra av er!
Jessica
J_myreabacka@hotmail.com 0762-520378
Camilla 
C_myrebacka@hotmail.com 0708-912447