Vårens träffar!

Hej alla ungdomar!

 
Hoppas ni har haft en bra jul och nyår!
 
Våran nästa träff är planerad den 23 januari kl 10- ca 11 i Kungälv. Det som vi ska göra är Dogparkour, en ”ny” sorts aktivering där man lär hunden att trixa i olika miljöer. När man går sin vanliga promenad så finns det massor (oftast) som man kan aktivera sin hund med utan att man tänkt på det. Som ni hört förut av oss så är vårat tänk ”Hela världen är en lekplats”. Detta ska vi testa på i Kungälv. Ungefär samma runda som när vi gick Kungälvspromenaden. Fast leta efter roliga övningar  som att balansera på saker, gå under/över, hoppa upp/ner, Upp med framtassar/baktassar mm.
 
Så här kommer vårens träffar att se ut, har ni önskemål om annat eller vill ändra på något  får ni höra av er så snart som möjligt!
  • Jan – Dogparkour i Kungälv
  • Feb – Gör egna hundleksaker (andra än det vi gjorde förra gången) samt kolla på inomhusaktiviteter. Klubben.
  • Mars – Spekeröds hundcenter (Utan hund), Spekeröd.
  • April – Agility, Klubben.
  • Maj – Vattenfys, vid någon sjö eller vid havet.
  • Juni – Avslutning (ej planerat vad för sorts aktivitet än mer än grillning med föräldrar) Klubben.

Kursen ligger nu ute på hemsidan så in och anmäl er samt sprid vidare till era vänner! Roligare om vi blir fler på våra träffar!

Vill du vara med på denna träff eller kan du inte? Jag vill ha svar från alla så jag vet vilka vi ska vänta in samt vilka som vill fortsätta även denna termin. (Även om man mejlar måste man in på hemsidan och anmäla sig för hela terminen, precis som förut) 
Har ni några frågor är ni varmt välkomna att fråga =)
Jessica Mathiason J_myrebacka@hotmail.com
Camilla Mathiason C_myrebacka@hotmail.com