Tack till alla!

”Landat hemma! Ni var grymma som tävlingsfunktionärer! Ett särskilt tack till ”min” spåläggare som lagt så mycket kärlek i spåret! Och fantastiska priser. Tack till alla som jagat sponsorer!//Åse Forsgren”

”Har nu landat i soffan efter en rolig, trevlig och en väl planerad helg! Hoppas vi gör om det nästa år!???// Git Hallgren”

”Vi vill tacka så mycket för en helt fantastisk helg!! Så väl organiserat och härlig stämning!!!❤ PS…. India undrar hur man öppnar sitt fina pris……DS
TUSEN TACK!!!!❤//Pernilla Svensson”

”Tack alla för en trevlig Helg med bra tävlingar och god mat//Jonny Hallgren”

”Som ordförande vill jag tacka ALLA inblandade såväl tävlande som funktionärer för er insats. Nu får vi smälta denna helg innan vi sätter oss ner och funderar hur vi vill göra nästa år.//Eva Rud”

”Tack för alla snabba och bra resultatuppdateringar. Väldigt roligt att få följa när man inte kan vara på plats.
Kul med mycket bilder, extra plus för ekipagebilderna i lägre och högre sök.??//Jonas Karlsson”

”KBK:s spårläggare!! Ett stort tack för allt nedlagt förarbete och en mycket väl genomförd tävling. ”You did it again!”

Jag vill också rikta ett speciellt tack till Schäferklubben för er medverkan, vilket starkt bidrog till att vi kunde erbjuda spårmöjligheter för ett så stort antal tävlande!

För Spårgruppen KBK,
Håkan Forsvid”

”Jag, Peter Sandberg och Linklexx Arosh vill tacka alla inblandade för dagens helt suveräna tävling ?.
Ett extra stort tack till spåransvariga och alla tävlande för ert tålamod i morse ?- vi kommer ALDRIG att göra om det ?lovar!
Även ett tack till Mikael Nordqvist för det fina extra priset för största mallenutt på tävlingen -tyvärr höll den inte för giraffen mer än ett bett ?men det va kul så länge det varade hälsar Arosh ?//Eva Lind”

”Ett stort Tack till alla funktionärer från landets alla delar som hjälpte till med både det ena och andra?//Lena Källtén”

”TACK alla tävlande och funktionärer för en intensivt men roligt ”Kungaägg”! Och vi hann tävla också!
Det har varit massor av jobb både före, under och efter. All hjälp vi fått har varit guld värt och tack också för alla kakor, bröd och annat gott vi fått. Roligt att ni uppskattat våra luncher och middagar (utlovade recept ligger längst upp under Filer på FB).
Samtidigt såger vi nu tack för oss som kökshäxor och ser fram emot att nya friska krafter tar över!
// Lotta & Pia”

”Min reflektion över dagen…Tack alla tävlande och funktionärer av alla de slag….tack vare alla er har vi kunnat genomföra denna tävling…vi har haft så trevligt och tom tur med vädret!
Stort grattis allihopa och det är himla kul att få se er på lydnadsplan…lyckliga och glada hundar! Välkomna åter! // Tävlingsledare för lydnaden //Susanne Kihl”

”Tusen tack för en så bra ordnad söktävling. Det är verkligen roligt att komma till er och tävla & umgås.//Fia Ahlström”

”Tackar för en mycket bra arrangerad söktävling och en härlig dag med trevligt folk både på plan och i skogen!
Vi kommer gärna tillbaka nästa påsk!
//Mia&Minton”

För att läsa allt, gå in på Kungaägget 2016