KickOff

KickOff Kungälvs Brukshundsklubb

Datum: 10-11 mars
Pris: 300 kr per/pers
Då ingår 2 frukostar, 2 lunchpaket samt middag på lördag kväll

Med tanke på vad som har kommit upp på de senaste medlemsmötena, att vi ska vårda våra medlemmar, så är detta ett förslag på hur vi kan göra detta samtidigt som vi kan få in lite pengar till klubben och ha en riktigt trevlig och kul träningshelg tillsammans J  Vårt förslag är en kickoff för våra medlemmar inför kommande tävlingssäsong. Beroende på hur intresset ser ut så hade vi tänkt att ha 7-8 st i varje grupp.  När ni anmäler er får ni även skriva vilken gren ni vill köra och sedan planerar vi utefter det, men vi hade i första hand tänkt köra spår, sök och lydnad. (Skydd, upplet samt brukslydnad körs på eftermiddagarna efter att vi varit i skogen) Om man anmäler sig så anmäler man sig för att vara med på hela lägret inklusive frukostar och middag och inte bara för att vara med å träna. Om någon av olika anledningar bara kan vara med en av dagarna är detta självklart ok J

Vi kommer inte att ha några instruktörer utan varje grupp har en eller två gruppledare som är ansvarig för gruppen och kör ut till marker osv och sedan hjälps alla åt och hjälper varandra. Samma gäller när vi åker tillbaka till kubben på eftermiddagen, alla hjälper varandra. Oavsett om man är gruppledare eller inte så betalar alla samma summa för lägret.

Upplägget är följande:
Lördag
Samling på klubben kl 7,30 där vi äter gemensam frukost och gör lunchpaket. Indelning i grupper och 8,30 åker vi ut mot skogen.
Allteftersom vi är färdiga i skogen åker vi tillbaka till klubben för att köra lydnad, skydd och/eller upplet.

19:00 gemensam middag

Söndag:
Samma upplägg som på lördagen.
Lägret avslutas på söndag eftermiddag då vi gemensamt hjälps åt att städa efter oss i klubbstugan
Den gruppen som eventuellt kör lydnad stannar kvar på klubben och tränar samt äter lunch på klubben.

Anmälan görs INTE via facebook utan till

Jennie Weimen 0704-24 54 35 eller
Daniel Johansson 0703-92 03 71

Betalning görs till PG: 433 84 29-6. Märk betalningen med ”läger” + namn.
Senaste anmälan och betalning 23 februari