Klubben söker ny uthyrningsansvarig!

Känner du att du har möjlighet att hjälpa till med bokningar och kontakt med de som vill hyra vår klubb? Har du möjlighet att låsa upp och se till så det ser snyggt ut före hyresgästerna anländer? Kontrollera att det är städat när de lämnat? Ansvara för återlämnande av nyckel och pålarmning?
Självklart går det att delegera ut uppgifterna till olika personer. Men som det är nu hinner jag inte med att ringa runt eller kontakta andra för hjälp till de olika uppgifterna, det har gått snabbare att ordna det själv i de flesta fall.
Dock känner jag att jag hellre vill lägga tid på att kunna hålla kurser och träningsgrupper samt sköta övrigt styrelsearbete och hinna med mina egna hundar samtidigt som jag har ett liv utanför klubbverksamheten. Det är dags att lämna över denna stafettpinnen till någon annan.

Jag kommer som längst att sitta kvar tom flytten. Överlåtelse önskas tidigare än så då det finns möjlighet att få avlastning och stöttning/upplärning från mig så länge klubben ligger kvar där den gör nu.

Vid intresse kontakta styrelsen, styrelsen@kungalvbk.com eller Anna Ivarsson, viceordforande@kungalvbk.com