Vägbeskrivning

Besöksadress: Arntorp 290, 442 93 Kareby

Du som kommer söder ifrån E6, tag av vid Rollsbomotet, sväng vänster, förbi Swedish Match. I rondellen, sväng vänster (mot Kareby), kör igenom ytterligare två rondeller och kör till rondellen med vägskylt till vänster mot Arntorps industriområde. Ta till vänster där och sedan andra vägen åt höger. Kör denna väg till den tar slut då ser du del av appellplanen framför dig och klubbstugan snett till höger. Kör den lilla grusvägen till höger och parkera på vår parkering.

Du som kommer norrifrån E6, tag av vid Rollsbomotet, sväng höger och kör över E6:an, förbi Swedish Match. I rondellen, sväng vänster (mot Kareby) och kör till rondellen med vägskylt till vänster mot Arntorps industriområde. Ta till vänster där och sedan andra vägen åt höger. Kör denna väg till den tar slut då ser du del av appellplanen framför dig och klubbstugan snett till höger. Kör den lilla grusvägen till höger och parkera på vår parkering.

Om du kommer från Kareby kör till rondellen med vägskylt till höger mot Arntorps industriområde. Ta till höger där och sedan andra vägen åt höger. Kör denna väg till den tar slut då ser du del av appellplanen framför dig och klubbstugan snett till höger. Kör den lilla grusvägen till höger och parkera på vår parkering.