Ungdomsträffar

Vårens träffar!

Är du mellan 6-25 år gammal och älskar vill hitta på någon med din hund?

Då har du hittat rätt!

Vi har ungdomsträffar en gång i månaden med olika teman!

Vi träffades senast i december där vi trixade med våra hundar samt kollade olika klipp på vad man kan hitta på med sina hundar. Nästa termin var ni intresserade av nosarbete och det ska vi försöka ordna. Annars kommer favoriter i repris. (Mycket går att ändra så kommer ni på något, tveka inte att höra av er!)

För att få vara med på våra träffar krävs ett medlemskap hos oss samt en anmälan via ”Kurser”.  När man anmält via hemsidan så har man en plats på alla träffar. MEN till varje träff vill vi ha ett mejl om man kan komma eller inte så vi vet att informationen om träffen har gått fram!

Inför varje träff mejlas det ut info ang träffen. Det mejl ska man svara på så vi vet att alla har fått det samt vilka som kommer och inte.!

Om Du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Jessica eller Camilla!
j_myrebacka@hotmail.com
c_myrebacka@hotmail.com

Här nedan kommer vårens träffar:

  • 22/1 kl 16-18 kommer Carina och pratar lite om Nosework samt kommer ni få testa på grunderna, hur man lär in detta. Mer info om denna träff kommer på mejl.
  • Februari: Rallylydnad
  • Mars: ?
  • April: ?
  • Maj: Agility
  • Juni: Avslutning med den årliga tipspromenaden och grill för hela familjen

Dessa är endast planer och de flesta går att ändra på.

Vill du vara med på dessa roliga träffar, gå in på kurser och klicka in på ungdom och anmäl dig samt betala in för medlemskap om du ej är medlem sedan tidigare. Är du medlem behöver du leta fram ditt medlemsnr och skriva in i anmälan.

Med vänliga hälsningar
Jessica och Camilla