top of page

Privatträning för instruktör

Nu kan du få hjälp i din träning med din hund för instruktör där du bokar en tid med instruktören och gemensamt planerar ditt tillfälle vad just du behöver hjälp med.


Det kan vara allt från inlärning av olika lydnadsmoment för tävling till vardagslydnad, men också för dig som har specifika problem med din hund i form av rädsla och aggression.


Går att dela tiden med en vän om man så önskar.


Pris: 500 kr/timme

Swishas på plats 123 44 12 458 - Märk med Privatträning för instruktör


Instruktören Anneli med sin hund

Privat träning för Anneli Olsson

Jag heter Anneli Olsson och brinner för hundar och hundträning.

Har varit medlem i SBK och Kungälvs bk sedan 1988.

Gick SBKs Instruktörsutb. -93 för att sedan vidareutbilda mej till lärare i hundtjänst -97.

Andra kurser jag gått är Specialkurs valp o unghund, mentalutbildning för testledare, spår och sökutbildning.

Tävlingsledare samt domarutbildning.

Under årens lopp har jag hållit en del kurser bl.a valp o unghund,vardagslydnad,tävlingsinriktade kurser i brukset såsom spår ,sök och lydnad ,appell - elit .

Har även haft instruktörsutbildning på Kbk och för distriktet .

Numera har jag privatträning på Kungälvs bk. för den som vill ha hjälp med sin hund vad det än må vara ,från vardagsproblem till hjälp med tävlingsmoment m.m.

Min egen erfarenhet från hundar och hundträning är väl förutom att det alltid funnits hund i mitt hem av olika raser, främst från brukssidan,har tävlat i spår och sök med alla mina hundar som varit terv, malle och schäfer.Har bl.a deltagit i 4 SM i sök.

Har nu en 3 årig schäferkille och även med honom är det spår och sökträning för tävling som gäller .

Brinner för detta med hundträning och att hjälpa andra är så roligt .

Min träning bygger på motivation och förståelse för hur hunden fungerar.Där relationen mellan hund och förare bygger på samarbete och tillit .

Det skall vara roligt att träna både för förare och HUND.

Välkommen på privatträning och få all fokus på dej och din hund .

Anneli


Kontaktuppgifter via mail:

a-li-son@outlook.com

Instruktören Lotta med sin hund

Privat träning för Lotta Nordqvist och hennes kontaktuppgifter via mail: susannnordqvist@gmail.com

Jag heter Lotta och har tillbringat en stor del av mitt liv med hundar, hundträning och föreningsliv.

Jag blev medlem 1978 i SBK-u som på den tiden var Brukshundsklubbens ungdomsorganisation och tränade då med familjens Irländska setter. Jag började hålla ungdomskurser, utbildade mig inom föreningen och gick efter några år vidare till Brukshundklubben där jag i mitten på 1980 talet utbildade mig till instruktör och jag har haft allt från valpkurser till tävlingskurser. På senare år har jag även läst etologi (läran om djurs beteende) på universitetsnivå.

Hobbyn att träna hund har hållit i sig under åren och intresset för att tävla olika bruksgrenar är stort. Jag har under åren haft Dobermann, Schäfer, Malionis och Pudel. Nu har jag även fått förmånen att lära känna ytterligare en ras på närmre håll – Australian Shepherd. Jag har tävlat apellklass till elit och SM i skydd.

Grundtanken i min träning, oavsett om det handlar om momentlära eller uppfostran, är att ha en god relation till sin hund. Hunden ska känna tillit till sin förare och den ska behandlas på ett rättvist sätt. För att främja inlärning gäller motivation och positiv förstärkning. Det ska vara kul att umgås och träna tillsammans. Ibland missförstår hund och förare varandra och det uppstår situationer som kan vara svåra att hantera. Det kan gälla i tävlingsmoment eller i vardagen tillsammans med hunden. Då kan privatträningen vara ett alternativ till hjälp. Man kan även boka privatträning för att få tips på moment eller hur de kan utföras samt för att finslipa inför tävling.

Välkommen!

bottom of page