Våra instruktörer

Carina Karlsson

Mitt namn är Carina Karlsson och varit medlem i Kungälvs BK sedan 1999. 

Jag utbildade mig till almänlydnadsintruktör 2007. Jag har för tillfälligt 2 australian shepherd. Tierra 14 år. Som är uppflyttad klass 3 agility, SVCH, uppflyttad högre spår, Rally fortsättning och vallhundchampion genom ASCA. Arena vallning på får, anka och ko. 

Krymla 8 år dotter till Tierra. Vallning, upppfl högre spår, rally mästerklass, lydnadsklass 2, specialsök och nosework. Testar gärna det mesta tillsammans med mina hundar som ni förstår. 

Mitt mål med mina hundar och i mina kurser är att hitta ett bra samarbete och ha roligt tillsammans. Att ni ska få med er tips och ideer hem som fungerar och ni känner att ni har kommit ännu en bit till ert mål efter kursen. 

Jessica Mathiason

Mitt namn är Jessica Mathiason och har varit medlem sedan 2012. Utbildad 2013-2014 till allmänlydnadsinstruktör. 

Jag har en Border Collietik på ca 6 år som heter OijOij. Tillsammans tränar vi lydnad, rallylydnad ovh lite agility. Tävlar även i rallylydnad (uppflyttad till fortsättning) och lydnad (uppflyttad till klass 1).

 

På mina valpkurser går vi igenom de mest grundläggande för att du och din valp ska växa tillsammans och få verktygen att nå era mål oavsett vad det är. 

Lisbeth Westerdahl

Jag heter Lisbeth Westerdahl och är medlem i Kungälvs BK sedan 1991. Jag är utbildad instruktör och har även utbildat min förra hund till patrullhund inom försvaret. Jag har nu en Hovawart som heter Occra och är 2år gammal. Med henne tävlar jag bruksspår och vi är uppflyttade till högre klass. Jag tycker att man först och främst ska ha roligt tillsammans med sin hund och se varje ekipage som de individer de är och ägna lika mycket tid till alla på en kurs.

Lena Källtén

Mitt namn är Lena Källtén och har varit medlem i Kungälvs BK sedan 1993. För närvarande har jag en Malle som heter Frisse och är 6 år och en labrador som heter Krozz och är 2 år. Frisse är uppflyttat till Elitspår och Högre sök, Kross är uppflyttad till Högre spår.Min målsättning med all hundträning är att det skall vara kul och sker på ett positivt sätt. Kursen kommer att individanpassad och alla kommer att få lika mycket tid.

Siv Sandberg

Jag är en pensionerad hundälskare som har tränat hund sedan 80-talet och är utbildad instruktör.

Följer gärna utvecklingen om träning och tränar min hund (engelsk springer spaniel) i lydnad, rallylydnad, specialsök röd kong och viltspår. Avsikten är att tävla med honom.

 

Mitt motto är "det skall vara kul att träna hund" och "tålamod" är mitt ledord och hoppas att jag kan förmedla detta till alla som vill lyssna.

Christina Nordqvit

Jag heter Christina Nordqvist och har varit medlem i klubben sedan 1996. 2003 utbildade jag mig till allmänlydnadsinstuktör.

Jag har också läst 15 poäng etologi, och har ett stort intresse i djurs beteenden. 

Jag har en malinois som heter Dagny, som delar mitt intresse för löpträning, och tervueren som heter Rakki som älskar att spåra precis som jag.

På vardagarna arbetar jag som förskollärare.

Våra hjälpare

Jennie Blomgren

Mitt namn är Jennie Blomgren och jag har varit medlem i Kungälvs BK sedan 2017 då jag skaffade min första Australian shepherd tik Min Uniqa Med Buller Och Bång – ”Freja”. Med Freja tränar och tävlar jag bruks, lydnad och Nose work. Hon är uppflyttad till högre klass spår, uppflyttad till lydnadsklass 2 och har 3 diplom i Nose work 1. Vi tränar även lite sök och har testat på vallning. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för djur och har alltid haft ett engagemang och varit delaktig i kurser med familjens hundar och vänners hundar innan jag köpte en egen hund. Jag har en utbildning både inom biologi, pedagogik och IT. Jag jobbar sedan 11 år med Learning och development, som framförallt är inriktad mot business to business, men jag tycker det är väldigt intressant med lärande i alla former. I min hundträning får jag användning av både mina biologikunskaper och pedagogiska kunskaper. Jag hoppas kunna bidra i kurser med en positiv inlärning och samarbete där förståelse och kunskap ger framgång och lycka.
 

Ingela Hofgren

Jag heter Ingela Hofgren och har varit medlem i klubben sedan 2000. Nu har jag Pelle som är en tervuren, han är snart 4 år. Pelle tävlar i elitspår och han är uppflyttad till lydnads 2:an. Vi har också börjat träna och gå kurs i specialsök.

Britt Staffas Munk

Mitt namn är Britt Staffas Munk och jag har varit medlem i Kungälvs BK sedan 2002. Jag brinner för hundar och hundträning och har just nu en Riesenschnauzer tik som heter Ekhöjdens Dolly P. Vi tränar och tävlar sök och är uppflyttade till Högre sök.

Genom åren har jag hjälpt till på valpkurser, allmänlydnadskurser, brukslydnadskurser och ”pröva-på-sök”-kurser. Är också mycket intresserad av hundars mentalitet så nyligen har jag utbildat mig till MH-figurant. Mitt motto är ”Det ska vara kul att träna hund”.

© 2019 Kungälvs Brukshundsklubb