Bli medlem

Förmåner som medlem i Kungälvs Brukshundklubb

  • Fri tillgång till våra appellplaner för träning.

  • Möjlighet att går kurs hos oss.

  • 8% rabatt på hela sortimentet till ordinarie pris (utom fågelpellets) hos Danoxi Zoo i Rollsbo Danoxi Zoo. Om man har dekalen på bilrutan.

  • 10% rabatt hos Zoonet på Ale Torg eller via www.zoonet.se

  • 10% rabatt på behandlingar och friskvårdskontroller hos ReDog (gäller alltså inte varor i butiken)

  • 50 kr rabatt/h på ordinarie pris i Ale Hundservice AB.
    Bokas via https://www.o.bokamera.se/alehundtraningshall.

Medlemsavgifterna för Kungälvs Brukshundsklubb 

Ordinarie medlem med förbundsavgift kostar 1000 kr. 
Varav 400 kr är förbundsavgift till SBK. (Från 2020-01-01)
Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. 

Ungdomsmedlemskap kostar 320 kr. 

Om du önskar bli huvudmedlem eller ungdomsmedlem på Kungälvs BK klickar du dig vidare här. Då kommer du till SBKs hemsida där du anmäler och betalar för att bli medlem. Där kan du även läsa vilka förmåner du får med ditt medlemskap.

 

Ordinarie medlem utan förbundsavgift samt medlem i annan SBK-klubb eller rasklubb kostar 600 kr. 
Delbetalande betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. Eller att du är fullbetalande i annan SBK-klubb (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

 

Utlandsmedlemskap kostar 1130 kr. 
Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

För att bli familjemedlem eller utlandsmedlem

Bli familjemedlem eller utlandsmedlem i Kungälvs Brukshundsklubb

Avgiften betalar du in på PG 433 84 29-6, ange ”medlemsavg” + personnummer så att vi vet vem som betalat. Anmälan är inte giltlig förrän avgiften är betald.

Anmäl ditt medlemskap till medlem@kungalvbk.com
Uppge namn, adress, e-post, telefon/mobil och hela ditt personnummer i ditt mejl. Märk mejlet med vilket medlemskap du ska ha.

 

Tänk på att du behöver mejla dina uppgifter för att vi ska kunna lägga till dig som medlem. Det räcker inte med att göra en inbetalning.